Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

31. 07. 2024. 20:50 >> 20:50
Čitaj mi:

RUKOMETNI TURNIR

Čudne se stvari zbivaju: Francuzi jedva izvukli remi protiv Egipta

Sekunda je dijelila rukometaše Francuske od trećeg poraza na Olimpijskim igrama, ali ih je spasao Ludovik Fabregas i donio remi protiv Egipta (26:26).

"Faraoni" su u finišu 1. poluvremena stekli četiri gola prednosti (15:11), a na startu nastavku otišli na plus pet (17:12).

"Eksperti" su se ekspresno vratili, izjednačili na 20:20, ali je Egipat poslije toga tri puta imao dva razlike.

Ipak, nije iskoristio posljednja dva napada, a Fabregas na asistenciju Eloima Prandija bio brži od sirene.

Sjajni pivot je bio najefikasniji sa pet golova, a Igo Deska je dao četiri. Kod Egipćana su najbolji bili Jahija Omar sa osam, Ahmed Adel sa šest i Ali Zein sa pet pogodaka.

Francuska je u prva dva kola izgubila od Danske (37:29) i Norveške (27:22), a u preostala dva kola igra sa Mađarskom i Argentinom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније