Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

31. 07. 2024. 19:02 >> 19:12
Čitaj mi:

KOŠARKA

"Orlovi" preletjeli Portoriko

Prvo mjesto u grupi je neuhvatljivo nakon ubjedljivog poraza od SAD, ali su košarkaši Srbije i te kako u borbi za status najbolje drugoplasirane selekcije i drugi šešir u žrijebu za četvrtfinale poslije plus 41 protiv Portorika (107:66).

Tim Svetislava Pešića je dominirao od starta i povećavao prednost do konačnih 107:66, nakon trojke Vasilija Micića i polaganja Vanje Marinkovića.

Nikola Jokić je blistao i za 23 minuta stao na korak od tripl-dabla, jer je upisao 14 poena, 15 skokova i devet asistencija.

Dvocifren učinak su imali i Filip Petrušev (15), Bogdan Bogdanović, Micić (po 13), Aleksa Avramović (12), Nikola Milutinov (11) i Nikola Jović (10).

U poraženom timu najbolji su bili Kristofer Ortis sa 19 i Ismael Romero sa 10 koševa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније