Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

19. 08. 2024. 20:37 >> 20:49

REAGOVANJE DPS

"Dan u službi klevetničke kampanje, pokušava se plasirati lažna vijest oko atentata na Đukanovića"

Nakon to je danas objavljeno da je Dan došao u posjed informacije "ko je izmislio vijest o navodnom atentatu na bivšeg predsjednika države Mila Đukanovića", oglasili su se iz DPS-a, i pozvali da državni organi ispitaju i provjere informaciji.

"Dnevna novina Dan, nastala u vojno-bezbjednosnim krugovima Srbije, i dan danas nastavlja sa svojom agendom koja ima za cilj dezinformisanje, širenje lažnih vijesti i pokušaja nanošenja štete Demokratskoj partiji socijalista i bivšem predsjedniku Milu Đukanoviću", kaže se u saopštenju.

Tako se, kako navode, u današnjem tekstu, pokušava kreirati lažna vijest o navodno izmišljenoj informaciji o pripremi atentata kako bi se nanijela politička šteta ali i relativizovale opasne namjere koje su imali – i koje i dalje imaju, određeni regionalni politički i bezbjednosno-kriminalni akteri.

"Takođe, komično zvuči pozivanje na izvore iz bezbjednosnog sektora kao relevantne, pogotovo u svjetlu brojnih “uspjeha” koje je taj sektor ostvario a koji se najbolje vide kroz rupu u depou Višeg suda, koju su kriminalne grupe prokopale u centru grada, na 200 m vazdušne linije od Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Specijalnog državnog tužilaštva. Finalno, radi javnosti podsjećamo da je izvor informacije o planiranom atentatu na Đukanovića visoki vojni zvaničnik iz jedne zapadne države i svi državni organi su dobrodošli da tu informaciju i provjere. Sve ostalo spada u domen spletki i zakulisnih partijsko-bezbjednosnih igara devastiranog bezbjednosnog sistema Crne Gore", navodi se u saopštenju DPS-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније