Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

19. 08. 2024. 11:45 >> 12:26
Čitaj mi:

teško povrijedio vršnjaka

Tuča na plaži Mogren: Uhapšen maloljetnik

Policija je uhapsila maloljetnog državljanina Srbije, koji je osumnjičen da je teško povrijedio vršnjaka iz Nikšića, saopšteno je iz Uprave policije.

Budvanskoj policiji je, kako navode, prijavljeno od strane medicinskih radnika u Hitnoj medicinskoj pomoći Budva da se na ukazivanje ljekarske pomoći javilo maloljetnik (17) iz Nikšića. Njemu su konstatovane teške tjelesne povrede.

"Policijski službenici su došli do saznanja da je ovo lice fizički napadnuto od strane drugog lica na plaži Mogren I. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je nakon uvida u spise predmeta kvalifikovao krivično djelo teška tjelesna povreda", istakli su u saopštenju. 

Kako su kazali iz policije, nakon više sprovedenih mjera i radnji iz nadležnosti policije, dobijenih obavještenja od oštećenog, izvršenih terenskih provjera, uvida u više video nadzora, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su idenitifikovali lice za koje se sumnja da je oštećenom nanio povrede, a riječ je o maloljetniku starom 17 godina iz Republike Srbije.

Po nalogu postupajućeg tužioca on je, kako navode, uhapšen i biće u zakonskom roku uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније