Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

18. 08. 2024. 12:12 >> 12:14
Čitaj mi:

HAPŠENJE U PLAŽNOM BARU

U Budvi uhapšen Podgoričanin, nosio pištolj sa šest metaka u okviru

Na plažnom baru u Budvi juče je uhapšen M.J. (39) iz Podgorice kod koga je pronađen pištolj marke Victor sa šest komada municije u okviru, izbrušenog fabričkog broja, saopštila je Uprava policije.

“Policija je juče u Budvi sprovela plansku aktivnost – ciljane kontrole u plažnim barovima usmjerene ne operativno interesantna lica, pripadnike organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, te na jednoj plaži u mjestu Crvena Glavica kontrolom M.J. pronašla pištolj marke Victor sa šest komada municije u okviru, izbrušenog fabričkog broja”, kazali su iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu M.J. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružaja i eksplozivnih materija.

“Osim toga, pregledom njegovog vozila pronađena je manja količina kokaina. Sa tim je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovog lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti iz nadležnosti ovog tužilaštva, te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, zaključuju u Upravi policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније