Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

17. 08. 2024. 20:47 >> 20:47

izgubio se jutros oko deset sati

Sutomore: Nestao Slobodan Janković iz Beograda

Beograđanin Slobodan Janković (90) nestao je jutros u Sutomoru, nekoliko sati nakon što je sa sinom doputovao na ljetovanje. Prema riječima njegovog sina Saše, koji je kontaktirao Primorski portal, njegov otac izgubio se jutros oko 10 časova, prenosi Primorski portal.

Saša je kazao da se njegov otac uputio prema piceriji „Montenegro“, gdje ga je vidjela i jedna komšinica.

"Više puta smo se čuli telefonom i pokušao sam da ga pronađem, međutim, nisam uspio. Tokom posljednjih razgovora, kazao mi je da se nalazi na nekom brdu i da jedino vidi koze. Sa prijateljima i komšijama sam obišao Golo brzo, ali do večeras nisam uspio da ga pronađen. Više se ni na telefon ne javlja“, kazao je Saša.

On je uputio molbu građanima da ga ukoliko primijete njegovog oca kontaktiraju na broj telefona +381677059774

Saša je dao i broj telefona svog oca 00381612274121. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније