Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

19. 08. 2024. 11:42 >> 11:53
1
Čitaj mi:

POLICIJA SAOPŠTILA

Uhapšeno 46 vozača, većina vozili u pijanom stanju

U Crnoj Gori je zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini uhapšeno 36 vozača, saopštila je Uprava policije.

Kako su precizirali u saopštenju, devet vozača uhapšeno je zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci, a jedan vozač je uhapšen zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Od toga broja, njih 10 je lišeno slobode u Baru, sedam u Podgorici, te po pet u Bijelom Polju i Budvi.

U Nikšiću je uhapšen vozač M.R. (56) koji je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,93 g/kg, S.N. (27) sa 2,25 promila alkohola u krvi, kao i vozači S.P. (29) i M.M. (21) koji su vozilom upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, te P.C. (34) koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Uprava policije je podsjetila da je tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano 55 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice smrtno stradalo, u Kotoru.

Podsjetili su da je od 15. juna do 15. septembra na snazi Naredba o privremenoj zabrani saobraćaja teretnih motornih vozila, autobusa i specijalnih putničkih vozila za stanovanje (tzv. kampera) na pojedinim dionicama puteva u Crnoj Gori.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju", zaključeno je u saopštenju UP. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније