Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

13. 07. 2024. 08:39 >> 09:07
Čitaj mi:

TRKA ZA ZLATNU KOPAČKU

Kejn protiv Olma: Ko će da ispiše istoriju?

Kapiten engleske reprezentacije Hari Kejn mogao bi da se upiše u istoriju svjetskog fudbala ako uspije da postigne gol u finalu EURA, i pod uslovom da Dani Olmo zakaže.

Fudbaler Bajerna bi mogao da postane prvi fudbaler od Gerda Milera koji bi dobio "zlatnu kopačku" i na Euru i na Mundijalu.

Uprkos kritikama za njegovu igru i formu, Kejn je stigao do tri pogotka i sada je izjednačen na listi sa Danijem Olom, Žoržom Mikautadzeom, Džamalom Musijalom, Ivanom Šrancom i Kodijem Gakpom, ali samo Olmo može da mu se umiješa u borbu za trofej najboljeg strijelca.

Posljednji put kada su se ova dva igrača našla jedan nasoram drugog Kejn je bio dvostruki strijelac u pobjedi od 2:1, a dao je i gol u Lajpcigu u remiju 2:2.

Međutim prvi njegov meč za Bajern, njemački Superkup, Hari je kao tek novi fudbaler počeo meč sa klupe, ušao je kasnije, ali nije mogao da zaustavi momka iz španske Terase, koji je sa het trikom uspio da utiša Alijanc arenu.

To je trebalo da bude prvi trofej u karijeri engleskog reprezentativca, kojeg i dalje prati glas da je jedan od najboljih generacijskih napadača, ali da nikada nije osvojio ništa.

Sve može da se promjeni sjutra veče kada bi Kejn mogao da osvoji trofej prvaka Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније