Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

14. 07. 2024. 23:24 >> 23:24

TUGA KAPITENA

Kejn: Još jedna propuštena prilika

Hari Kejn je definitivno najveći baksuz svjetskog fudbala. Sjajni napadač je prošlog ljeta otišao u Bajern da konačno podigne neki pehar, bio prvi strijelac Bundeslige, ali se prekinula 11-godišnja dominacija Bavaraca njemačkim fudbalom.

I večeras je po ko zna koji put u karijeri stao na korak od trofeja, jer je drugi put sa Engleskom izgubio finale evropskih prvenstava.

"Teško je riječima opisati kako se sada osjećamo. Teška utakmica. Uradili smo dobru stvar da se vratimo u meč, ali smo se mučili da sačuvamo to. Teško je ovo podnijeti", rekao je 30-godišnji napadač za ITV.

Engleska se tri puta u nokaut fazi izvukla nakon minusa, sada je izjednačila, ali nije izdržala do produžetaka.

"Vraćali smo se iz minusa tokom cijelog turnira, imamo to u svlačionici. Ali nismo napravili sljedeći korak i osvojili pehar. U 1. poluvremenu smo se mučili, nismo mogli da zadržimo loptu. U nastavku smo bili bolji, dali gol, ali nas je presjeklo dodavanje sa strane i to je bio kraj".

Kejn je jedva pronalazio riječi.

"Ovo je još jedna propuštena prilika. Nije lako ovo podnijeti. Morate da iskoristite ove prilike kad dođu, mi to nismo uradili. Izuzetno je bolno, ovo će nas peći dugo vremena. Garet će sada otići na pauzu i uzeti vrijeme da razmisli o svemu, a mi smo željeli da osvojimo titulu za njega", zaključio je kapiten Gordog Albiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније