Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

15. 07. 2024. 00:06 >> 00:06

Rodri: Bili smo prava porodica

Pričalo se mnogo o sjajnim krilima Španije Niku Vilijamsu i Laminu Jamalu, ali je stručni žiri dobro "snimio" sve i za najboljeg igrača Evropskog prvenstva izabrao Rodrija.

"Kakav dan, sigurno najbolji u mojoj karijeri. Bili smo prava porodica, sada smo najuspješnija selekcija u istoriji evropskih prvenstava. Bilo je riječi o prethodnim generacijama koje su nam obilježile put, sada smo i mi šampioni Evrope. Nevjerovatan dan za sve", naglasio je Rodri.

Vezista Mančester sitija je nosio igru ekipe, a zasluge za laskavo priznanje je pripisao ekipi.

"Ispisali smo istoriju, pobijedili smo četiri svjetska prvaka u jednom potezu. Mentalitet ove ekipe je sjajan. Mnogi od nas su bili prvaci Evrope sa omladinskim selekcijama, a danas smo šampioni i na jedinom takmičenju koje nam je ostalo".

Rodri je na kraju odao počast i selektoru Luisu de la Fuenteu.

"Zaslužuje veliko priznanje za osvajanje Evropskog prvenstva. Ovo je uspjeh Španije, molim ljude da sjutra izađu na ulice i da budu ponosni".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније