Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

15. 07. 2024. 13:17 >> 13:17

BEK ŠPANIJE BIO MEĐU NAJBOLIJMA NA EURU

Kukurelja odgovorio Nevilu: Hvala na "podršci"

Proslavljeni desni bek Mančester Junajteda i bivši reprezentativac Engleske Geri Nevil, danas kao jedan od analitičara i novinara kazao je uoči prvenstva da ne vjeruje da Španija može da ide do kraja, a kao glavni razlog je naveo lijevog beka Marka Kukurelju.

"Mislim da je Kukurelja jedan od razloga zbog kojih Španiji ne dajem previše šanse, i zbog kojeg neće moći da idu do kraja", kazao je uoči prvenstva Nevil.

Bek Čelsija je ne samo odigrao dobar turnir, nego je sa prosječnom ocjeom 7,52 bio najbolji lijevi bek turnira i jedan od top 10 ocijenjenih fudbalera uopšte.

Osim defanzive koja je bila sjajna Kukurelja je imao i preko 90 odsto uspješnih pasova.

Nakon što je Španija osvojila Euro, bek "furije" je izbacio na svom Instagram profilu citat Gerija Nevila i napisao "Otišli smo do kraja Geri. Hvata ti na podršci".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније