Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

12. 07. 2024. 14:31 >> 14:31

evropsko prvenstvo u njemačkoj

Dani Olmo: Moramo da budemo oprezni 100 odsto

Još dva dana do velikog finala Evropskog prvenstva u Njemačkoj a snage će odmjeriti Španija i Engleska.

Reprezentativac Španije Dani Olmo kaže da moraju biti opezni u nedjelju u Berlinu.

"Moramo da budemo oprezni sa njima. Postigli su nekoliko golova u završnici mečeva. Moramo da budemo oprezni 100 odsto, nije bitno da li ćemo da igramo 90 ili 120 minuta", rekao je Olmo.

Ekipa koja ima timski stav i duh i ne plaše se nikog.

"Naš kapiten Alvaro Morata rekao je još na početku turnira da imamo igrače koji su različiti na individualnom nivou, kao što su Niko Vilijams i Lamin Jamal. Oni mogu da unište protivnika jedan na jedan. Međutim, u reprezentaciji imamo i igrače koji su osvojili sve u karijeri, kao što su Rodri, Načo ili Karvahal. Ne plašimo se nikoga", poručio je ofanzivac Španije i Lajpciga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније