Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

D.B.

11. 07. 2024. 10:26 >> 10:26
Čitaj mi:

selektor nakon prolaska u finale ep

Sautgejt: Ovo je moje najveće dostignuće

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt izjavio je da je njegov tim zasluženo izborio plasman u finale Evropskog prvenstva.

Fudbaleri Engleske su sinoć u Dortmundu u polufinalu EP pobijedili Holandiju rezultatom 2:1. Ovo je drugo uzastopno finale EP za Englesku, poslije poraza od Italije 2021. godine.

"Jasno je da je ovo moje najveće dostignuće, najbolji momenat od kada sam selektor. Naročito zato što smo igrali dobro. Morali smo stalno da se prilagođavamo, Holandija je pravila mnogo taktičkih promjena, pa smo morali i mi, naročito u odbrani. Mislim da smo im pravili velike probleme tokom cijelog meča, a kraj je bio poseban. To je primjer kako bi trebalo da se žrtvuje za zajednički uspjeh", rekao je Sautgejt.

Istakao je da Engleska ima kvalitetne fudbalere na svim pozicijama.

"Najbitnije je to što su svi igrači spremni da u bilo kom momentu uđu na teren i pruže specifičan doprinos. Votkins i Palmer su nam pružili dodatnu i drugačiju energiju".

Fudbaleri Engleske će u nedjelju u finalu EP igrati protiv selekcije Španije.

"Znali smo da Holandija ima kvalitetan tim, a u svakog trenutku mogu da vas kazne, kao što su učinili. Međutim, bilo je dosta vremena do kraja. Zbog finala smo došli ovdje, pripremali smo se za to dvije godine. Imaćemo dan manje da se odmorimo od ekipe koja je do sada bila najbolja na turniru", zaključio  je Sautgejt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније