Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

16. 06. 2024. 13:30 >> 13:31
Čitaj mi:

ŠTOPER BOLONJE ODUŠEVIO

Kalafiori - nestvarna statistika prva tri meča u dresu "Azura"

Povreda Đorđa Skalvinija, štopera Atalante i reprezentacije Italije mnoge navijače "Azura" je razočarala.

Bila je to idealna prilika da Italija dobije štoperski tandem Bastoni-Skalvini koji je trebao da nastavi tamo gdje su stali Kjelini-Bonući.

Međutim sudeći po prve tri utakmice Rikardo Kalafiori, štoper Bolonje, pokazao se ne kao dostojna zamjena, već kao sjajna opcija.

Računajući prve tri utakmice, dvije pripremne i sinoć sa Albanijom, Kalafiori je zadivio svojim nastupima.

U tri utakmice, 209 pasova sa 91 odsto preciznosti, 9/15 dugih lopti, tri uspješna klizeća, 5/5 dobijenih vazdušnih duela, 11/14 dovijenih svih duela.

Impresionirao je i samo kada se pogleda utakmica sa Albanijom sinoć gdje je dobio sve duele, što je statistika koja sve navijače Italije podsjetila na partije koje je u nacionalnom dresu pružao najbolji svih vremena - Paolo Maldini.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније