Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ RTS ]

03. 09. 2024. 07:41 >> 09:09
Čitaj mi:

KINA

Školski autobus uletio ispred škole, stradalo petoro djece i šestoro roditelja

Petoro djece i šestoro roditelja stradalo je kada je školski autobus uletio među okupljene na ulazu u srednju školu u kineskom gradu Tai-Jan. Dvadeset četiri osobe su povrijeđene.

Školski autobus uletio je u masu učenika na ulazu u srednju školu u gradu Tai-jan u regionu Šandong i usmrtio najmanje 11 osoba.

Povrijeđene su 24 osobe, od kojih je jedna zadobila teške povrede, a 12 je u stabilnom stanju.

Kako navodi Si-Si-Ti-Vi, autobus je, dok se približavao raskrsnici, izgubio kontrolu i zabio se u gomilu. Vozača je policija privela i istražuje se slučaj.

Bezbjednost u preopterećenim školskim autobusima već dugo predstavlja problem u Kini, ocjenjuje Asošijeted pres.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније