Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Beta ]

03. 09. 2024. 20:15 >> 20:11
Čitaj mi:

više povrijeđenih

Hrvatska: Požar na benzinskoj pumpi, poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a nekoliko povrijeđeno u požaru na benzinskoj pumpi u Hrvatskoj, na autoputu Zagreb-Ploče u smeru Dubrovnika, pošto je jedno vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva, potvrdila je večeras policija.

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je da je do požara došlo oko 17.45 na benzinskoj pumpi u sklopu odmorišta Mosor, koje se nalazi u blizini Omiša.

"Nažalost, izgleda da je jedna osoba poginula, a više njih je povrijeđeno, tri osobe su prevezene u splitsku bolnicu", rekao je Božinović, prenijela je N1 televizija.

On je rekao da je vozilo udarilo u agregat za točenje goriva i da je požar pod kontrolom, ali da još nema uslova da se priđe vozilu.

Na terenu su ljekari hitne pomoći i više vatrogasaca.

Prema pisanju hrvatskih medija, zapalilo se više vozila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније