Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

05. 06. 2024. 13:49 >> 13:49

tražili otkup za njih

Policajci na Filipinima uhapšeni zbog otmice četvoro turista

Četvoro policajaca je uhapšeno na Filipinima pod optužbom da su oteli četvoro turista i tražili otkup za njih, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

U saopštenju se navodi da su dvojica policajaca na motociklima tokom vikenda zaustavili luksuzni automobil u kojem su se nalazila tri Kineza i Malezijac, a onda su njihovi naoružani civilni pomagači zavezali i odvukli četvoricu turista u kombi.

Dvojica Kineza uspjela su da pobjegnu i obavijeste vlasti.

Otete turiste su pretukli, ali su ih oslobodili tokom noći nakon što su dobili otkupninu od 2,5 miliona pezoa (oko 39 000 eura), rekao je ministar unutrašnjih poslova Benhur Abalos.

Informacije koje su dali oslobođeni turisti i slike sa sigurnosnih kamera dovele su do hapšenja četvorice policajaca, uključujući majora, dodao je on.

Policija je saopštila da traga za još najmanje 10 osumnjičenih koji nisu bili policajci, ali su umiešani u otmicu, kao i da su protiv osumnjičenih podnijeli krivične prijave za otmicu, otmicu vozila i oružanu pljačku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније