Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

PR Centar/M.L.B.

30. 07. 2024. 10:06 >> 10:07

SPREMNI NA SARADNJU

Muratović: SPP ostaje na kursu politike koja Crnu Goru vodi u EU

Stranka pravde i pomirenja (SPP) ostaje na kursu politike koja Crnu Goru vodi u Evropsku uniju (EU) poručio je novoizabrani v.d. predsjednika partije Almir Muratović.

Muratović je kazao da su spremni na saradnju sa svim političkim subjektima koji Crnu Goru vide u EU i NATO.

"Stranka smo koja se bori za prava bošnjačkog naroda i ostalih naroda u Crnoj Gori, pa kao i do sada tako i u budućnosti nećemo ćutati i dozvoliti da se na osnovu stranačkih odluka bilo koje stranke ispostavlja "faktura" cijelom bošnjačkom narodu. Takođe smo svjedoci da se u javnosti bošnjačkom narodu od 2006. pa do danas konstantno pokušava nametnuti “krivica” u ideološkoj podijeljenosti Crne Gore, što je za SPP apsolutno neprihvatljivo”, saopštili su iz SPP.

Almir Muratović, koji je jednoglasno izabran za v.d. predsjednika SPP na sjednici Glavnog odbora koja je održana u Rožajama, jedan je od osnivača stranke, u kojoj je do sada obavljao visoke funkcije.

Odbornik je u Skupštini Opštine Petnjica u dva mandata, humanitarni djelatnik u Sandžaku i na sjeveru Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније