Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

30. 07. 2024. 09:56 >> 09:56
Čitaj mi:

BLEČIĆ U JUTARNJEM

"Za dan 37 intervencija, nije lokalizovan požar na Radovču"

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada pokušaće u što kraćem roku da lokalizuju požar na Radovču, a dodatno otežava to što je teren nepristupačan i težak, kao i loša radio veza, kazao je v.d. komandira Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Zdravko Blečić u Jutarnjem programu TVCG.

Blečić je kazao da se požar na Radovču se aktivirao tokom noći, kao i da se, prilikom odbijanja vatre, proširio u pravcu Seoca.

"I sada evo u zavisnosti od smjera vjetra i inteziteta požara naše ekipe su na terenu i pratimo situaciju. Jedna kuća je u blizini i ekipe su locirane upravo tu", naveo je on. 

Blečić je kazao i da od inteziteta vjetra zavisi da li ima opasnosti za Pipere.

"Nadamo se da će malo oslabiti tokom dana a u svakom slučaju mi ćemo poslati dodatne ekipe na teren", kazao je on  i dodao da su trenutno dvije ekipe vatrogasaca na terenu.

Svi ostali požari su, dodaje, lokalizovani.

"Služba zaštite je u prethodna 24 časa imala 37 intervencija. Na pojedinim lokacijama službenici su izlazili više puta i uspješno riješili situacije. Krizna područja trenutno su područje Zete i Malezije, kao i Radovče", naveo je on. 

Apelovao je na građane da se pridržavaju naredbe o zabrani loženja i upotrebe vatre na otvorenom prostoru, kao i da u slučaju najmanjeg dima ili vatre odmah obavijeste službu na broj 123.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније