Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J.

14. 06. 2024. 12:39 >> 16:31
Čitaj mi:

sindikat uprave i pravosuđa

Odbačeni svi disciplinski postupci koje je pokrenula Jelene Perović

Iz Sindikata uprave i pravosuđa je saopšteno da je Disciplinska komisija odbacila svih 13 postupaka koje je direktorica Jelena Perović pokrenula protiv zaposlenih u Agenciji za sprečavanje korupcije (ASK), a na osnovu kojih je suspendovala 8 službenika.

"Uporno insistiranje menadžmenta ASK na diskriminaciji i mobingu prema članovima sindikata kroz pokretanje besmislenih postupaka dobio je uvjek jasan odgovor od strane Sindikata uprave i pravosuđa i mene kao predsjednika", piše u saopštenju.

Ovim putem podsjećaju javnost da sindikat predstavlja prvu liniju odbrane zaposlenih i svojih članova od ovakvih starješina organa. 

"I danas šaljemo zajedničku poruku da se ovakvo nezakonito i bahato ponašanje menadžmenta ne smije tolerisati u budućnosti i da ćemo insistirati da sve troškove i naknade zbog nezakonitih postupaka prema službenicima ASK-a budu plaćeni od strane Perović. Ovim putem je upozoravamo i tražimo da podnese ostavku ili ako neće da se okrene zakonitom postupanju i prekine sa diskriminacijom i mobingom prema članovima sindikata", navodi se u saopštenju koje potpisuje predsjednik Sindikata uprave i pravosuđa Crne Gore Nenad Rakočević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније