Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

18. 02. 2023. 12:46 >> 12:59
4

PARKIRALI TRAJEKTE

Ban: Naše obaveze zvanično prestale, ovo je iznuđen potez

Suvlasnik kompanije Pomorski saobraćaj Dejan Ban kazao je da su obaveze te firme u odnosu na trajektnu liniju Kamenari - Lepetani od pomoći zvanično prestale. On poručuje da je to iznuđen gest.

Podsjetimo Pomorski saobraćaj obustavio je od ponoći trajektnu liniju Kamenari Lepetane, nakon što su primili otkaz Ugovora koji su sa Vladom imali od 2019. Njihovi trajekti vezani su jutros u Kamenarima i Lepetanima. Od jutros na toj liniji saobraća jedan trajek kompanije “YU Briv” iz Kotora u organizaciji Morskog dobra.

“Mi smo dobili rješenje o otkazu ugovora u kojem piše da je konačan i da nema prava žalbe. Svako naše dalje djelovanje bilo bi neka vrsta ulaženje u konflikt koji ne želimo. Žao nam je što se ovo desilo baš na Praznik mimoze. Iz nekih izjava od jutros shvatio sam da je ovo osmišljeno sa naše strane u cilju destrukcije, ja ih razuvjeravam. Sva dokumenta koja smo primili od Morskog dobra su istaknuta na našem sajtu i svi se mogu uvjeriti o čemu se radi”, kazao je Ban.

On je komentarišući dalje korake kompanije Pomorski saobraćaj naveo da će sada u skladu sa zakonom, a i sa, kako je kazao ljudskim načelima, imati kolektivni godišnji odmor koji im je, kako je rekao, svima u kompaniji potreban.

“U tom periodu ćemo uspjeti da razradimo neke elaborate i da vidimo koliko su nam isplativa neka alternativna djelovanja koja su sada u fazi ideja”, zaključio je Ban.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније