Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

02. 07. 2024. 10:37 >> 10:38

drugi dan vimbldona

Vimbldovsko iskušenje za Đokovića, prva prepreka Vit Kopriva

Novak Đoković kreće u pohod ka osmoj grend slem tituli na Vimldonu. Prva prepreka je manje poznati Čeh Vit Kopriva a meč se očekuje oko 16.30 po srednjeevropskom vremenu.

Biće to njihov prvi međusobni okršaj.

Đoković je poslije operacije meniskusa na desnom koljenu imao samo tri sedmice da se oporavi za Vimbldon.

"Osjećam se dobro. Da, hajde da pričam odmah o koljenu... Kada se to desilo na Rolan Garosu, odlučio sam odmah da se operišem. Bilo je nedoumica oko Vimbldona, ali je dosta igrača imalo te zahvate. Došao sam u nedjelju, imao sam nedjelju dana dobrih treninga, veoma jakih treninga. To su situacije gde sam testirao koljeno i koljeno je odlično reagovalo. To je bio dobar znak da učestvujem. Do sada je sve pozitivno" rekao je Đoković.

Đokovićev meč biće drugi na programu na Centralnom terenu, a prije Srbina i Čeha od 14 časova igraju dame, Džesika Buzas Maneiro i Marketa Vondrousova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније