Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

04. 07. 2024. 16:46 >> 16:46
Čitaj mi:

OLIMPIJSKE KVALIFIKACIJE

Pirova pobjeda Gruzije, Filipini u polufinalu

Košarkaši Gruzije, pobijedili su selekciju Filipina 96:94, ali nisu uspjeli da izbore plasman u polufinale, jer im je trebao trijumf od minimum 19 poena razlike.

Rasplet u grupi je sljedeći - Letonija je prva, Filipini su drugi, Gruzija ide kući.

U drugoj grupi su Brazil, Crna Gora i Kamerun. Ukoliko Brazil opravda ulogu favorita protiv Kameruna, u polufinalu će ići sa prvog mjesta, a sa drugog naša selekcija Crna Gora.

 Gruzija je u serijom 16:0 povela 40:20, ali to nije pokolebalo Filipine. Malo po malo su topili minu, do poluvremena su prišli na minus 12– 55:43, da bi u završnici trećeg perioda i izjednačili 67:67.

U posljednjem kvartalu, Filipini su bez problema držali meč u egalu, na kraju je slavila selekcija Gruzije, ali to je Pirova pobjeda...

Gruziju je do trijumfa predvodio Mamukašvili sa 26 poena, Bitadze je dodao 22, Šengelija 17, a Tomason 14.

Kod Filipina, istakao se Braunli sa 28 koševa,paratio ga je Ramos sa 16.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније