Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

beta

03. 07. 2024. 13:46 >> 13:46

tenis

Đoković: Veliki sam navijač Ronija O'Salivena

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je veliki navijač sedmostrukog svjetskog šampiona u snukeru Ronija O'Salivena, i dodao da taj sport gleda samo zbog njega.

O'Saliven je u utorak bio gost u Đokovićevoj loži tokom prvog kola Vimbldona, u kom je srpski teniser pobijedio Čeha Vita Koprivu sa 3:0.

"Ja sam njegov veliki navijač. Gledam snuker samo zbog njega. Moj otac je volio da gleda snuker. Gledao sam samo Ronija. Kad god on nije htio da igra, ja ne bih gledao. Prvi put smo se sreli i bilo je sjajno", rekao je Đoković, a prenio Skaj Sport.

Đoković je rekao i da se nada da će njih dvojica moći da se povežu i igraju snuker uprkos tome što vjeruje da je "zaista loš" u tom "teškom" sportu.

"Nadam se da ćemo moći da igramo snuker zajedno. Dobar sam u bilijaru, ali u snukeru sam jako loš. Probao sam dva puta, i stvarno je veoma teško. On je stvarno fina osoba, fin momak i veoma zabavan", dodao je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније