Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

03. 07. 2024. 15:30 >> 15:29

NIJE U MOTINIM PLANOVIMA

Gazeta delo sport: Kostić napušta Juventus, Murinjo ga želi u Feneru

Reprezentativac Srbije Filip Kostić ovog ljeta će napustiti juventus, jer novi trener "Stare dame" Tijago Mota ne računa na njega, prenosi italijanski list "Gazeta delo sport".

On ove sezone nije bio u najboljoj formi, a na to se nadovezala povreda protiv Engleske, u prvom meču Srbije na Evropskom prvenstvu.

"Užasan šampionat Evrope sa Srbijom svakako nije doprinio povećanju broja zainteresovanih timova iz inostranstva, ali profil poput njega ostaje sposoban da privuče interesovanje. Oko njega je nekoliko turskih timova, uključujući Galatasaraj i Fenerbahče Žozea Murinja", navodi "Gazeta delo sport".

Kostić je u Juventus došao 2022. iz Ajntrahta, gdje je proveo četiri sezone.

Karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, a igrao je još za Groningen, Štutgart i HSV Hamburg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније