Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

03. 07. 2024. 16:59 >> 17:56

Radović: Pobjeda jedina pozitivna stvar

Selektor crngorskih košarkaša Boško Radović istakao je da nije zadovoljan igrom tima, uprkos pobjedi nad Kamerunom.

"Crveni" su savladali afričku selekciju 70:66 i ostali u igri za plasman u polufinale olimpijskih kvalifikacija.

Ukoliko sjutra od 18 sati Brazil opravda ulogu favorita protiv Kameruna, "crveni" će igrati u polufinalu.

"Jedino pozitivno iz današnjeg meča je pobjeda. Umoran sam, kao da smo igrali tri utakmice. Otvorili smo meč loše, pogotovo smo prvo poluvrijeme odigrali kako ne treba.To je košarka. Ponovo smo šutirali veoma loše sa perimetra, pogotovo u prvom dijelu. Teško je igrati kada loše šutirate" kazao je naš selektor nakon meča.

Tek u nastavku naš tim je uhvatio kakav-takav ritam. Ispostavilo se dovoljan za pobjedu...

"Drugo poluvrijeme smo odigrali mnogo bolje, čestitam ekipi na pobjedi. Čestitke i Kamerunu, odigrali su sjajan meč, do samog finiša su bili u igri za trijumf", istakao je Radović.

Luka Bogavac je danas bio jedan od najzapaženijih u našem taboru.

"Kao što je selektor rekao, vrlo teška utakmica za nas. Loše smo počeli, to je bilo ispod našeg nivoa. Bili smo nevozni, kao da smo htjeli da riješimo meč u prvih deset minuta. Trebalo nam je puno vremena da shvatimo kako oni igraju. Moramo da se odmorimo, jer se nadamo da ćemo igrati u polufinalu", kazao je Bogavac.

On je u drugom poluvremenu sa dvije trojke trasirao put ka pobjedi.

"Pogodio sam neke važne šuteve, ali to je i zasluga tima. Drago mi je da mogu da igram sa igračima poput Vučević i što on i selektor vjeruju u mene", zaključio je naš bek.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније