Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. [ OSCG ]

18. 10. 2024. 13:19 >> 13:19
Čitaj mi:

3. kolo

Superliga odbojkašica: Šampion u Podgorici, derbi u Tivtu uz prenos na TVCG2

Nakon drugog kola EPCG Superlige za odbojkašice, koje nije donijelo iznenađenja, slijede nam uzbudljive utakmice treće runde u najavi.

Kolo će otvoriti Budva i Jedinstvo, u subotu, 19. oktobra, od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru u Budvi. Budvanke su na najbolji način započele sezonu, zabilježivši dvije pobjede, pri čemu su ispustile samo po jedan set protiv Akademije i Gimnazijalca. S druge strane, Jedinstvo nije bilo toliko uspješno u uvodna dva kola – izgubilo je od Morače u gostima i Albatrosa na domaćem terenu.

Pola sata kasnije, Morača će ugostiti šampiona, ekipu Herceg Novog, u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici. Novljanke dolaze sa dvije maksimalne pobjede i rasterećene su pred duel. Morača je zabilježila po pobjedu i poraz, nakon što je savladala Jedinstvo kod kuće, ali izgubila od Luke Bar u prošlom kolu.

Za nedjelju su zakazana dva susreta. Prvi će se odigrati u Tivtu, gdje će Akademija i Gimnazijalac odmjeriti snage od 15 sati u sportskoj dvorani “Župa”. Oba tima iz Bokokotorskog zaliva su u potrazi za prvom pobjedom u sezoni – i Akademija i Gimnazijalac izgubili su od Budve, od Tivćanki je bila bolja Budućnost, a od Kotoranki Albatros.

U barskoj “Topolici”, Galeb dočekuje Budućnost od 15.30 sati. “Galebice”, koje su ove sezone znatno podmlađene, nisu osjetile slast pobjede ove sezone, dok je Budućnost uz pobjedu nad Akademijom doživjela i poraz od aktuelnog šampiona.

Posljednji meč trećeg kola odigraće se u utorak, 22. oktobra, kada nas očekuje derbi između Albatrosa i Luke Bar. Obje ekipe su zabilježile ubjedljive pobjede u prva dva kola. Utakmica će se igrati u Tivtu, u dvorani “Župa” zbog zauzetosti sale u Igalu, a direktan prenos biće na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније