Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

17. 10. 2024. 19:46 >> 19:45

Paketa: Dezinformacije u medijima mi ugrožavaju pravedno saslušanje

Fudbaler Vest Hema Lukas Paketa kazao je, da je frustriran i razočaran, zbog toga što mediji plasiraju dezinformacije o njegovom sporu zbog klađenja na utakmice, te ugrožavaju njegovo pravo da ima pravedno saslušanje.

On je istakao da će njegovi advokati tražiti od Fudbalskog saveza Engleske (FA) da sprovede istragu povodom toga.

"Isfrustriran sam i razočaran što sam pročitao obmanjujuće i netačne novinske članke u vezi mog slučaja. Neke od tih informacija su potpuno netačne i izgleda iskreirane da mi potkopaju poziciju. Takođe, zabrinut sam da je izvor za članke, iako su netačni i obmanjujući, osoba bliska slučaju. Proces sa FA-om bi trebalo da bude potpuno povjerljiv, i jako je ozbiljan za mene i moju porodicu", objavio je Paketa na društvenoj mreži Instagram.

Istraga oko Paketinog klađenja na utakmice pokrenuta je 18. avgusta prošle godine, a 23. maja ove godine je optužen da je na utakmicama protiv Lestera, Aston Vile, Lidsa i Bornmuta želio namjerno da dobije žuti karton kako bi stekao ličnu zaradu kroz klađenje.

"Kontinuirano curenje i objavljivanje netačnih informacija u medijima me stavlja u rizik da neću imati pravedno saslušanje. Zato sam rekao svojim advokatima da zatraže od FA-a da obavi temeljnu istragu o tome kako informacije o slučaju, čak iako su netačne, dolaze do javnosti. Nastavljam da negiram optužbe protiv mene i radujem se što ću pokazati da sam nevin", dodao je Paketa.

Paketa (27) odigrao je 93 utakmice i postigao 15 golova za Vest Hem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније