Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 10. 2024. 16:10 >> 16:15

Neprimjereno ponašanje: Nuno Espirito Santo suspendovan na tri meča

Trener fudbalera Notingem Foresta Nuno Espirito Santo suspendovan je danas na tri utakmice zbog isključenja na utakmici protiv Brajtona u Premijer ligi.

Nuno je osim suspenzije kažnjen i novčano sa 55.000 funti. Fudbalski savez Engleske saopštio je da se portugalski stručnjak neprimjereno ponašao i da je vrijeđao sudiju utakmice.

Osim njega, na tom meču isključeni su i igrač "šumara" Morgan Gibs-Vajt i trener Brajtona Fabijan Hurceler.

Gibs-Vajt je optužen zbog neprimjerene reakcije poslije isključenja, suspendovan je na jednu utakmicu i moraće da plati 20.000 funti. Hurceler će morati da plati 8.000 funti, ali je izbjegao suspenziju.

Treneri su prihvatili optužbe, a Nuno se izvinio sudijama u nadi da će njegovo kajanje dovesti do manje kazne.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније