Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

20. 12. 2023. 12:35 >> 12:35
Čitaj mi:

ZVANIČNO

Nuno Espirito Santo novi trener Notingem Foresta

Portugalski trener Nuno Espirito Santo potpisao je danas ugovor na dvije i po godine sa engleskim fudbalskim klubom Notingem Forest.

Bivši trener Totenhema i Vulverhemptona zamijenio je na klupi Notingem Foresta Stiva Kupera, koji je u utorak otpušten zbog loših rezultata.

Forest je ostvario jednu pobjedu u 13 utakmica i zauzima 17. mjesto na tabeli sa 14 bodova, pet više iznad zone ispadanja.

Kuper je imao veliku podršku navijača nakon što je ekipu iz Čempionšipa doveo u Premijer ligu, gdje je izborio opstanak prošle sezone.

Nuno će predvoditi ekipu u subotu u utakmici protiv Bornmuta i vraća se u engleski fudbal poslije dvije i po godine, kada je napustio Totenhem poslije četiri mjeseca.

On je bez posla od novembra, kada je napustio saudijski Al Itihad.

Kako je prenio Skaj, 49-godišnji trener je jutros upoznao igrače i vodio trening i od njega se očekuje da u drugom dijelu sezone izvede klub iz opasne zone.

On je od 2017. do 2021. godine imao dobre rezultate u Vulverhemptonu koga je iz Čempionšipa doveo u Premijer ligu i u dvije sezone osvojio dva sedma mjesta. Takođe, predvodio je taj klub do četvrtfinala Lige Evropa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније