Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

17. 10. 2024. 17:33 >> 17:32

Kamenjaš: Bićemo odmorniji od Zvezde, ali u derbiju nema favorita

Budućnost je uhvatila pravi ritam i to u pravom momentu, uoči derbija sa Zvezdom - Podgoričani su vezali četiri pobjede, računajući sva takmičenja, pa vjeruju da u ponedjeljak u tom nizu može da bude u šampion ABA lige.

Budućnost je sinoć upisala drugu pobjedu u Evrokupu, pošto je na svom terenu savladala Trefl Sopot 91:83.

Centar "plavih" Kenan Kamenjaš ističe da ekipa sa puno samopouzdanja čeka meč sa Beograđanima.

"Dobro smo igrali u prvom dijelu, pogotovo u odbrani, pa su iz  te dobre defanzive došli i lako poeni. U nastavak meča smo ušli ležerno, ali smo uspjeli da sačuvamo prednost i upišemo važnu pobjedu, pred derbi sa Zvezdom", kazao je centar "plavih", koji je sa 18 poena bio najefikasniji protiv Poljaka..

"Lijepo to što sam bio najbolji na terenu, ali tim je uvijek ispred pojedinca", dodao je.

"Plavi" na startu sezone imaju često problem sa padom u igri koji se dešava u trećoj četvrtini.

"Od početka sezone ulazimo slabije u treću četvrtinu, trudimo se da to ispravimo. Stalno pričamo na treninzima o tome, vjerujem da će kako sezona bude odmicala biti sve bolje", kazao je reprezentativac BiH.

Zvezda je u regionalnoj ligi već doživjela dva poraza, ali zato u Evroligi ima maksimalan skor nakon tri runde.

"Zvezda je otvorila Evroligu sa tri pobjede, što dovoljno govori. Mi ćemo imati više vremena da se odmorimo, jer oni sjutra dočekuju Barselonu. Ipak, kao uvijek u derbiju, favorita nema, a mi ćemo pokušati da ponovimo partiju iz prošle sezone, kada smo ih pobijedili u "Morači", istakao je Kamenjaš.

Za kraj je imao poruku za navijače...

"Nema boljeg poziva za navijače od naše četiri vezane pobjede. U dobrom momentu dočekujemo derbi, zato vjerujem da će "Morača" biti puna i da ćemo imati dobru podršku", zaključio je Kamenjaš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније