Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

21. 10. 2024. 13:00 >> 13:01
1
Čitaj mi:

aba liga

Kamenjaš pred derbi: Biće zahtjevna i teška utakmica, dođite svi u "Moraču"

Pred košarkašima Budućnost Volija je veliki izazov, slijedi jedan od najvećih derbija u ABA ligi. Večeras u "Moraču " dolazi Crvena zvezda koja je ostvarila polovičan učinak u dosadašnjem dijelu ABA lige, dok u Evroligi ima skor 3-1.

"Svi znamo da je ovo najveći derbi što se tiče našeg kluba, dolazi nam evroligaški protivnik i znamo koliko posjeduju kvaliteta. Dolaze u Podgoricu iz duplog kola što može biti prednost za nas jer smo imali nešto više vremena da se pripremimo i odmorimo za utakmicu. Biće zahtjevna i teška utakmica ali nadam se na kraju pobjedi", rekao je Kenan Kamenjaš i dodao:

"Slična situacija je kao i prethodne sezone kada su gostovali nakon duplog kola, slavili smo ubjedljivo i nadam se da će i ove godine biti pobjeda, ne mora biti sa toliko razlike. Nadam se da će navijači doći da nas podrže, da će popuniti Moraču i da nema boljeg poziva od četiri vezane pobjede u ABA ligi i Evrokupu. Dođite svi u Moraču, budite gospodski navijači kao i da na kraju slavimo".

Budućnost Voli poziva sve navijače da na utakmici petog kola ABA lige sa Crvenom zvezdom navijanje bude fer, sportsko i korektno.

Plavo-bijeli su odlično otvorili sezonu, bez poraza su u regionalnom takmičenju.

Kapije SC Morača će biti otvorene od 17:30h.

Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike.

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније