Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

17. 10. 2024. 14:49 >> 14:51
Čitaj mi:

o doping skandalu

U Juventusu iznenađeni Pogbinim izjavama, rade na raskidu ugovora

Rukovodstvo Juventusa iznenađeno je izjavama fudbalera Pola Pogbe, pošto intervjui nisu prošli autorizaciju kluba, prenijeli su danas italijanski mediji.

Pogba je u srijedu dao intervjue Skaju i Gazeti delo Sport i između ostalog rekao je da je spreman na smanjenje plate u Juventusu kako bi ostao u klubu do isteka ugovora, 2026. godine.

List Tutosport prenio je da Juventus nije autorizovao te intervjuje, koji su obavljeni u Parizu.

List je naveo da Juventus radi na raskidu ugovora sa 31-godišnjim francuskim fudbalerom, prije nego što se vrati na teren, u martu sljedeće godine.

Pogba je u februaru suspendovan na četiri godine, nakon što je prošlog septembra objavljeno da je pao na doping testu, pošto su njegovi rezultati bili pozitivni na testosteron.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) je početkom mjeseca suspenziju smanjio na 18 mjeseci.

Pogba je tokom karijere u dva navrata igrao za Mančester junajted i za Juventus. U torinski klub vratio se 2022. godine, ali je od tada odigrao samo 12 takmičarskih utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније