Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Mina ]

28. 06. 2024. 19:14 >> 19:14

BSCG: Nijedna privatna ili državna kompanija nije uplatila niti jedan euro pomoći

Bokserski savez Crne Gore (BSCG) saopštio je da im nijedna privatna ili državna društveno odgovorna kompanija posljednjih godina nije uplatila euro pomoći.

Navodi se da ih, iz nepoznatih razloga, to svrstava u jedini sportski savez bez ikakve domaće sponzorske podrške.

Iz BSCG negirano je da im je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) u 2022. i 2023. godini dodjelila 25. 000 eura.

"To nije istina. BSCG, kao jedan od zvanično najuspješnijih nacionalnih saveza posljednjih nekoliko godina, se nekoliko puta zvanično obraćao EPCG sa konkretnim predlozima sa saradnju, ali ni u jednom trenutku do nje nije došlo. Tako da EPCG, kao nijedna druga privatna ili državna kompanija posljednjih godina BSCG nije uplatila nijedan euro pomoći", piše u saopštenju.

Saopšteno je da je BSCG jedinu podršku imao od redovnog finansiranja Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta, Opštine Budva kao i od ličnih sredstava predsjednika saveza Aleksandra Klemenka i njegovih međunarodnih partnera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније