Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

17. 05. 2024. 12:48 >> 13:02
Čitaj mi:

kvalifikacije za olimpijske igre

Bojana i Tamara na Tajlandu traže olimpijsku vizu

Bojana Gojkovic i Tamara Radunović otputovale su na Tajland u trku za Olimpijske vize.

Bokserke Bojana Gojković 54kg i Tamara Radunović 66kg biće jedine predstavnice crnogorskog boksa na završnom kvalifikacionom turniru na kome će moći da  izbore vize za Olimpijske igre, a koji održava od 21. maja do 03. juna u glavnom gradu Tajlanda, Bangkoku.

One su juče doputovale u grad Hua Hin gdje ce odraditi završne pripreme zajedno u kampu sa reprezentacijama Amerike, Njemačke, Engleske, Irske, Australije, Indije, Belgije i Kube.

Zvanični žrijeb je 23. maja  nakon kojeg će se znati kada i sa kim imaju prve mečeve naše bokserke. Sa licencu je potrebno da se domognu polufinala odnosno  šta ce im biti potrebno da ostvare minimum 3 pobjede.

Na Tajalandu se sa njima nalazi i njihov trener i ujedno selektor reprezentacije Nikola Ružić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније