Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Mina ]

30. 06. 2024. 13:04 >> 13:03

LIGA ŠAMPIONA

Nikšić bez finala, poražen nakon velikog preokreta

Ekipa Nikšića nije uspjela da se plasira u finale završnog turnira Lige evropskih šampiona u golbalu.

Nikšićki golbalisti poraženi su danas u belgijskom Blakenbergu, u polufinalnom meču, od litvanskog
Šaltinisa 9:5.

Serija od 6:0 i gotovo deset minuta bez datog gola koštali su nikšićki tim pobjede protiv zvaničnog i dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope.

Crnogorski predstavnik je, poslije nešto slabijeg starta u napadu i vođstva Šaltinisa od 3:1, napravio seriju od 4:0 za vođstvo od 5:3 početkom drugog poluvremena.

Izabranici Nikole Čurovića imali su u tim trenucima i igru i rezultat, ali su dva brza gola vratili Litvance koji su do kraja pokazali zašto su u vrhu evropskog i svjetskog golbala.

Najefikasniji u nikšićkom sastavu bio je Nikola Nikolić sa četiri gola, dok se jednom upisao Miloš Rantović.

Rival ekipi Nikšića u meču za treće mjesto, danas u 16 sati i 15 minuta, biće poraženi iz duela Čemnicera i Hanze iz Roštoka.

Osvajač trećeg mjesta pridružiće se finalistima na klupskom prvenstvu svijeta, naredne godine u Finskoj.

Nikšić je takmičenje u grupi završio kao drugoplasirani sa dva trijumfa (protiv Brisela 14:4 i Čemnicera 12:7) i porazom (od Hanze 5:2), a u četvrtfinalu eliminisao je Fukse iz Berlina 14:8.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније