Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

30. 06. 2024. 14:25 >> 14:24

Simonović: Motivisani smo, trudićemo se da izvučemo što bolji rezultat

Košarkaška reprezentacija Crne Gore danas je otputovala za Rigu na turnir koji se igra za plasman na Olimpijske igre. Centar "crvenih" Marko Simonović obećao je da će ekipa dati maksimum, te da ostaje da se vidi za koliko će to biti dovoljno.

Prvi rival naše selekcije je Brazil. Meč se igra u utorak (14:30). U grupi je još i Kamerun.

"Imamo jedinstvenu šansu da se plasiramo na Olimpijske igre. Motivisani smo, trudimo se da radimo što bolje, da se spremimo na što bolji način. Turnir u Letoniji neće biti nimalo lak. Brazil i Kamerun su dvije kvalitetne reprezentacije. Očekuju nas teške utakmice. Potrudićemo se da damo svoj maksimum“, rekao je Simonović.

Naši momci su dobro upoznati sa kvalitetom Brazilaca.

"Pogledali smo utakmicu Brazila protiv Slovenije. Kvalitetna su ekipa, imaju vrhunske igrače i protiv njih neće biti lako. Ali, potrudićemo se da to odradimo na što bolji način“, kazao je naš centar.

Ekipa je podmlađena, pa je Simonović jedan od najiskusnijih.

"Ovo mi je treća godina u kontinuitetu da sam sa reprezentacijom. Sigurno da imam zahtjevnu ulogu, što mi prija, što želim da imam u timu. Ove godine smo oslabljeni, ali tu su mladi momci koji imaju energiju i motivaciju da daju svoj maksimum. Trudićemo se da damo sve od sebe da izvučemo što bolji rezultat", poručio je Simonović.

On se još jednom osvrnuo na učešće naše selekcije na Akropolis kupu u Grčkoj.

"Utakmica protiv Grčke je bila prva poslije sedam dana treninga. Nije izgledala onako kako smo mislili. Grčka je kvalitetna, sastavljena je od vrhunskih igrača. Protiv Bahama smo pokazali reakciju i drugačiju igru. Pobijedili smo ih, što nam je značilo za samopouzdanje. Trudimo se da nastavimo u ritmu u kojem smo završili tu posljednju utakmicu“, zaključio je Simonović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније