Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 07. 2024. 11:00 >> 11:00
1

KVALIFIKACIJE ZA OI

Košarkaši kreću u bitke za Pariz, prenos bilo nemoguće obezbijediti

Vizu za Pariz su još davno obezbijedili vaterpolisti i Milivoj Dukić, pozivnice su dobile Bojana Gojković i Danka Kovinić, čekaju se i plivači i atletičari, a u bitke za Grad svjetlosti danas kreću košarkaši.

Tim Boška Radovića će u glavnom gradu Letonije, Rigi, u 14.30 časova po našem vremenu početi prvi nastup na olimpijskim kvalifikacionim turnirima, a rival je Brazil.

Izabranici Aleksanda-Aca Petrovića su favoriti, uz Letoniju najveći kandidat za odlazak na Olimpijske igre, ali "crveni" ne odustaju od borbe.

"Moramo da budemo pažljivi i oprezni sa očekivanjima. Sigurno su Letonija i Brazil favoriti, a mi smo u izmijenjenom sastavu u odnosu na Svjetsko prvenstvo. Mislim da smo se prilično dobro pripremili i potrudićemo se da izgledamo najbolje moguće u ovom trenutku, da budemo precizni i tačni na oba kraja terena. Jedino tako možemo doći u situaciju da dođemo do pobjede", rekao je selektor Radović.

Nažalost, utakmice iz glavnog grada Letonije nećete moći da gledate na TVCG. Javni servis je uradio sve što je mogao da kupi prava prenosa, više puta kontaktirao njihovog vlasnika za područje Zapadnog Balkana - Sportklub, ali odgovora nije bilo.

United Media grupa nije bila zainteresovana da ustupi prava prenosa nacionalnom emiteru, čak ni onima koji su u njegovom vlasništvu u Crnoj Gori (TV Vijesti i Nova M), zbog čega nećemo prenositi istorijski pohod crnogorskih košarkaša na Olimpijske igre.

Na Portalu RTCG pratite live blog od 14.30 časova i izjave aktera nakon meča.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније