Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

01. 07. 2024. 15:29 >> 16:22

džudo

Marko Gardašević prvak Balkana

Na prvenstvu Balkana za mlađe pionire, džudista iz Nikšića, Marko Gardašević, napravio je istorijski rezultat - osvojio je zlatnu medalju i okitio se titulom prvaka.

Njegov brat Sava je izgubio u borbi za medalju u produžecima i zauzeo peto mjesto.

Važno je istaći da su se braća Gardašević sastala u polufinalu gdje je nažalost samo jedan mogao dalje.

Ovaj put Sava je prepustio Marku pobjedu i time pomogao bratu da dobije šansu da se bori za zlatnu medalju.

Savladali su protivnike iz Turske, Makedonije, Moldavije, Bugraske, Rumunije..

Finalni meč je bio posebno zanimljiv - Marko je do posljednjih 30 sekundi gubio na wazari i okrenuo meč u svoju korist bacivši jedan od najljepših ipona na turniru.

"Vjerovali jesmo u ovaj rezultat, ali iskreni da budemo bilo je malo i sumnje iz razloga sto je konkurencija bila izuzetno jaka.Takodje važno je istaći da je ovo jedina zlatna medalja za Crnu Goru. Na kraju, svirala je himna Crne Gore na sta se ponosimo i ovim putem im cestitamo i zahvaljujemo svima na podrsci i iskrenom radovanju" naveli su iz kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније