Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.N.

26. 06. 2024. 23:19 >> 23:20
Čitaj mi:

NAKON TRIJUMFA NAD BAHAMIMA

Radončić: Šamar od Grčke nas je probudio

Odiseja u Atini je bila pozitivna - košarkaši Crne Gore su brzo zaboravili ubjedljiv poraz od Grčke (86:57), samo 24 sata kasnije savladali Bahame 93:80 i podigli samopouzdanje pred olimpijski kvalifikacioni turnir.

Dino Radončić je dugo pauzirao, tako da mu je "Akropolis kup" u Atini značio da se vrati u formu.

"Bila nam je potrebna ovakva utakmica da uhvatimo malo ritma. Bahami imaju tri ozbiljna NBA igrača, na papiru su možda i bolji od nas, ali smo pokazali da sa dobrom igrom možemo da imamo dobre rezultate. Ekipa nam je dosta izmijenjena, mladi smo, a idemo spremni u Rigu i daćemo sve da bude kako bi trebalo", naglasio je 25-godišnji krilni košarkaš.

Radončić smatra da je poraz od Grčke bio dobar.

"Možda nam je trebalo da dobijemo šamar, da se malo probudimo i da protiv Bahama, koji imaju Gordona, Ejtona i Hilda, pokažemo da možemo da igramo dobro. Drago mi je da smo pobijedili, bili smo fokusirani. Ovo nam je dobar razlog da nastavimo da se borimo", naglasio je doskorašnji košarkaš Bajerna.

Luka Bogavac je sa 13 poena, pet asistencija i tri skoka dokazao da bi mogao da bude rješenje u oslabljenoj bekovskoj liniji.

"Odigrali smo dosta pametnije i bolje nego protiv Grčke. Bahami su takođe ozbiljna ekipa, koja ima iskusne NBA igrače. Ovo je bila dobra provjera pred turnir u Rigi, iako smo dosta oscilirali tokom meča. Pokazali smo neke dobre stvari, ali je bilo i nekoliko loših na kojima ćemo probati da poradimo", poručio je Bogavac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније