Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 07. 2024. 09:02 >> 09:05

EKVADOR IDE DALJE

Rani "Mexit" za "El Tri": Meksikanci ispali sa Kopa Amerike

Imali su atmosferu kao da igraju kući na "State farm" stadionu u Glendejlu (Arizona), bili su favoriti u grupi, i nakon remija bez golova sa Ekvadorom završavaju, gotovo šokantno svoj nastup na Kopa Americi.

Meksiko na kraju nije uspio da dođe do gola, a kako "Trikolori" imaju bolju gol razliku, oni idu dalje u četvrtfinale na duel sa Argentinom.

Sinoć Meksiko je napadao, bio bolji tim većim dijelom meča, kada bi se iz daleka pogledala statistika bilo bi 18:8 u šuteve za tim Haime Lozana, ali na terenu se vidjelo da fali završnica, ili barem konkretna šansa.

Jedini konkretniji pokušaj je bio šut Huliana Kinonesa sa nekih 20-ak metara, ali je taj pokušaj fudbalera Amerike iskusni 37-godišnji Aleksander Domingez zaustavio.

Kako se rezultat nije mijenjao, a vrijeme je prolazilo, tako je i Ekvador postao konkretniji, dva puta su zaprijetili preko najboljeg fudbalera Enera Valensije, ali i odbrana Meksika je bez problema odbila te napade.

I onda najveća moguća drama u čak 99 minutu meča. Sudija Mario Eskobar je pokazao na bijelu tačku nakon što je Feliks Tores iz Ekvadora navodno srušio rezervistu Meksika Giljerma Martineza Ajalu.

Nastao je delirijum u Arizonu u vjerovanju da sa pogođenim penalom Meksiko ide dalje.

Međutim Eksobar je pozvan od strane VAR sobe, i nakon pregleda snimka vidjelo se da Tores nije imao kontakt sa Martinezom, već je sklonio loptu.

Sudija je obrazložio svoju odluku, a onda i svirao kraj meča, u kojem je Ekvador prošao dalje a Meksiko ide ranije kući.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније