Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

30. 06. 2024. 15:13 >> 18:47

Popadić: Pobjeda važna zbog samopouzdanja ekipe

Vaterpolisti Crne Gore sinoć su slavili protiv Francuske u Monpeljeu , u prijateljskoj utakmici, poslije izvođenja peteraca 19:17. Naš reprezentativac Vlado Popadić kazao je da je taj trijumf jako važan zbog samopouzdanja ekipe.

“Odradili smo jedan dobar dio priprema u Trebinju, jedan dio smo trenirali sami, a jedan dio sa reprezentacijom Njemačke. Odradili smo taj bazni dio priprema na kojoj je bio akcenat. Poslije toga smo došli u Francusku. Meč protiv njih nismo otvorili kako je trebalo, ali smo već do kraja prve četvrtine vratili našu igru. Druga četvrtinu koju smo zaista dobro igrali, međutim početkom treće su oni uspjeli da se vrate. Igralo se gol za gol, došlo se do peteraca, na kraju smo i pobijedili što je jako bitno sa psihološkog aspekta, uvije je značajno pobijediti“, rekao je Popadić.

Isti rivali igraće sjutra, a potom našu selekciju čeka put u Šabac i novi pripremni turnir.

“Ostao je još taj jedan meč sjutra isto protiv Francuza, nadam se da ćemo opet odigrati jednu dobru utakmicu. Oni su jako dobra reprezentacija imaju par izuzetnih igrača, ali ovo je sve u sklopu priprema za ono što nas očekuje za mjesec, a to su Olimpijske igre“, zaključio je Popadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније