Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

30. 06. 2024. 14:32 >> 14:31

Miličković preuzeo Jezero, stigla dva pojačanja

Čelnici Jezera riješili su pitanje trenera za narednu sezonu, imenovanjem Borisa Miličkovića, a istovremeno su doveli i dva pojačanja.

Miličković je u trenersku karijeru počeo u Sutjesci, u kojoj je sa mlađim selekcijama radio u pereiodu od 2006. do 2014. Od 2012. do 2015. Bio je pomoćni trener u kadetskoj selekciji Crne Gore, zatim selektor pionirske.

Kao šef stručnog štaba radio je u Ibru i Grblju.

Što se tiče pojačanja, iz Mornara je stigao Milivoje Raičević. On je u karijeri igrao još za nekoliko crnogorskih klubova među kojima su i Budućnost i Sutjeska.

Drugo pojačanje je Vasilije Martinović, doskorašji igrač Berana.

Martinović je veći dio karijere proveo u Srbiji, igrao je i u Češkoj.

Jezero su na kraju sezone napustili Naoki Senaga (Debrecin), Petar Vuković (Budućnost) i Nikola Jovićević (Sutjeska).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније