Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

29. 05. 2024. 14:45 >> 12:58
Čitaj mi:

treneri uoči finala kupa crne gore

Brnović: Cijela sezona u jednoj utakmici; Bulić: Željno iščekujemo meč

Budućnost ili Jezero, ko će osvojiti Kup Crne Gore znaćemo sjutra. Utakmica na stadionu "Pod Goricom" igra se u 20.30h, prenos je na RTCG2.

Budućnost igra za peti trofej Kupa, Jezero prvi put u finalu. 

Trener Budućnosti Ivan Brnović vjeruje u pobjedu sjutrašnje utakmice od koje  zavisi da li će igrati u Evropi ili ne. 

"Igra se jedna utakmica. Nama je cijela sezona stala u jednu utakmicu. I ne samo ova, već i sljedeća, od nje zavisi da li ćemo igrati u Evropi. Spremni očekujemo meč, nadam se pobjedi, vjerujem u pobjedu, imamo tim koji je spobosan da ostvari pobjedu i nadam se da ćemo uspjeti u svom cilju".

Trener Plava Radoslav Bulić kazao je da je plasmanom u finale ostvaren istorijski uspjeh kluba.

"Očekujem tvrdu utakmicu sa dosta naboja. Ovo je utakmica koju svi željno iščekujemo posebno mi, biće to istorijski dan za klub Jezero i grad Plav tako da smo mi spremni i orni da sjutra pobijedimo u utakmici. Budućnost smo već dva puta pobijedili, tu vidim našu šansu. Krenućemo ofanzivno i nastojati da ostvarimo pobjedu".

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније