Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

M.M.Lj. [ Beta ]

23. 01. 2022. 13:56 >> 13:57

UFC 270

Nganu odbranio šampionsku titulu u UFC

Francusko-kamerunski borac Fransis Nganu odbranio je danas šampionsku titulu u teškoj kategoriji u UFC 270, pošto je jednoglasnom odlukom sudija u Anahajmu u Kaliforniji pobedio Francuza Sirila Gana.

Nganu je u prve dvije runde bio u zaostatku, ali je sve nadoknadio u nastavku, kada je u više navrata bacio na pod protivnika i odbranio šampionski pojas.

On je pobijedio jednoglasnom sudija koje su bodovale 48:47, 48:47, 49:46.

Nganu je rekao da su mu ljekari prije tri nedjelje savjetovali da odustane od borbe zbog povrede kolena.

"Srećan sam što sam na najbolji način prošao kroz povredu, svu dramu i priče oko borbe. To sam želio da pokažem - da dokažem da sam šampion, a to sam uspeo tako što sam odbranio titulu. Osjećam se prilično dobro. Uvijek je dobro pobijediti, nije važno na koji način", naveo je Nganu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније