Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

03. 08. 2023. 23:08 >> 23:08

LEGENDARNI BOKSER

Tajson trenira Nganua za meč sa Fjurijem

Legendarni bokser Majk Tajson treniraće bivšeg UFC šampiona Fransisa Nganua i biće u njegovom timu u meču protiv svjetskog šampiona u teškoj kategoriji Tajsona Fjurija.

"Nije tajna, podržavam Nganua 100 odsto u ovom duelu šampiona. On ima jak udarac i kada taj udarac sleti, igra je gotova. Radujem se radu sa Nganuom i podržavam njegov prelaz iz oktagona u bokserski ring", rekao je Tajson, prenio je Skaj.

Nganu će 28. oktobra u Saudijskoj Arabiji boksovati protiv Fjurija u meču po zvaničnim bokserskim pravilima.

"On nije novajlija u borbi, on je svjetski šampion. On zna kako da se takmiči kada čuje gong, a ključno će biti kombinovati njegovu energiju i borilačke veštine u udarce i agilnost da se brzo kreće u ringu, a zatim da zada nokaut. Ovdje smo da pobjedimo", naveo je Tajson.

Nganu je rekao da je godinama želio ovu borbu i da je koncentrisan na pobjedu.

"Dovođenje Majka Tajsona u trening kamp je jedna od najboljih odluka u mojoj pripremi za Tajsona Fjurija u ringu. Majk Tajson je moj sportski idol. Njegovo iskustvo i bokserska inteligencija biće važni za usavršavanje moje tehnike za pobjedu u ovoj super borbi. Fokusiran sam na borbu u najvećem meču u mojoj karijeri i da šokiram svijet na sceni u Rijadu. Svet će 28. oktobra znati ko je 'najopakiji čovek na planeti'", rekao je Nganu.

Fjuri se vraća u ring otkako je u decembru pobijedio Derika Čisoru i treći put odbranio titulu svjetskog šampiona u verziji WBC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније