Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

14. 05. 2024. 19:46 >> 20:49

U OSMINI FINALA

Eliminisan branilac titule u Rimu, Zverev i Cicipas sigurni

Novo iznenađenje na teniskom mastersu u Rimu - Amerikanac Tomi Pol ekspresno i vrlo ubedljivo savladao je četvrtog igrača svijeta, Danila Medvedeva u dva seta 6:1, 6:4, za samo sat i 14 minuta igre.

Pol je prvi put, u četvrtom pokušaju uspio da pobijedi Medvedeva, koji je prošle sezone na "Foro Italiku" osvojio titulu.

Amerikanac već u prvom setu stavio do znanja rivalu šta ga čeka. Pol je pretrpio, doduše, brejk na samom startu duela, ali je potom tri puta u nizu oduzeo servis Danilu.

Drugi set je počeo na manje-više identičan način, a Pol je u petom napravio ključni brejk. Suočio se u narednom gemu sa dvije brejk lopte, koje je spasio, da bi potom uspio da susret privede kraju i ostvari veliki trijumf.Trenutno 16. teniser svijeta će u četvrtfinalu igrati protiv Huberta Hurkača, koji je sa 5:7, 7:6 (4), 6:4 bio bolji od Sebastijana Baesa.

Njemac, Aleksandar Zverev slavio je u dva seta protiv Borgesa iz Portugala - 6:2, 7:5 i izborio 28. četvrfinale na masters turnirma. U narednoj rundi čeka ga Grigor Dimitrov.

U četvrfinalu je i Stefanos Cicipas koji je nakon 61 minut završio posao protiv De Minora - 6:1, 6:2. Grk je došao do 11. pobjede u 12. susretu protiv Australijanca. Sljedeći rival biće mu Čileanac Džari. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније