Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

30. 09. 2024. 16:35 >> 16:35
Čitaj mi:

Memorijalni turnir „Dušan Đuretić“

Junior pobjednik Memorijalnog turnira „Dušan Đuretić“

Juniorski sastav Juniora pobjednik je Prvog košarkaškog Memorijalnog turnira „Dušan Đuretić“, koji je sinoć završen u Golubovcima.

Ekipa trenera Dejana Vukmanovića u finalu je savladala domaći sastav Vukovi Zeta sa 69:54, i nakon svega prikazanog u dva dana zasluženo stigla do trofeja.

Treće mjesto na turniru pripalo je ekipi Budućnost Voli. „Plavi“ su u utješnom finalu bili ubjedljivi protiv Ol Stara - 99:54.

Nakon završetka turnira, najboljima su uručene nagrade. Pehar za fer-plej pripao je četvrtoplasiranom Ol Staru, dok su pehare dobili i osvajači trećeg, drugog i prvog mjesta.

Proglašen je i najbolji pojedinac, a to je bek Juniora Blažo Popović, koji je u dva meča prikazao najviše. Nagrade najboljima uručili su Dušanov otac Dragan Đuretić i trener seniorske ekipe Vukovi Zeta Vlado Lukačević.

Turnir, koji je odigran u sali Srednje Mješovite škole u Golubovcima je protekao u sportskom nadmetanju i duhu fer-pleja. Na kraju, iz KK Vukovi Zeta zahvalili su se svim akterima turnira na učešću, uz napomenu da će ovaj turnir postati tradicionalan i da će već sledeće godine ove ekipe ponovo igrati za pehar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније