Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

30. 09. 2024. 18:51 >> 18:51
Čitaj mi:

BRZO SE OPORAVIO

Mbape na spisku za utakmicu u Lilu

Iako se spekulisalo da će biti odsutan nekoliko sedmica, Kilijan Mbape se nalazi na spisku igrača za utakmicu Lige šampiona u Lilu u srijedu veče.

Kapiten reprezentacije Francuske je prije šest dana zamijenjen u 80. minutu utakmice sa Alavesom, a prve prognoze su bile da će odsustvovati makar tri sedmice zbog povrede butnog mišića.

Zbog toga nije igrao sinoćnji madridski derbi protiv Atletika, ali ga je Karlo Anćeloti stavio na spisak igrača za meč protiv Lila, u kojem je njegov mlađi brat Etan.

Mbape je na devet utakmica u dresu Reala upisao sedam golova i asistenciju, a već je osvojio i prvi trofej kao igrač "kraljevskog kluba" - Superkup Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније