Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 09. 2024. 14:48 >> 14:48
Čitaj mi:

liga šampiona

Ćabi Alonso: Meni je velika čast što imamo priliku da igramo protiv Milana

Trener Bajera iz Leverkuzena Ćabi Alonso uoči gostovanja italijanske ekipe na "Bajr areni“ u okviru drugog kola Lige šampiona rekao je da snaga Milana nije samo u najboljem strijelcu tima Kristijanu Pulišuću, već je u pitanju odličan kolektiv iz kojeg u svakom trenutku može da iskoči po neki pojedinac.

"Meni je velika čast što imamo priliku da igramo protiv Milana, jer je to ekipa koja je ispisala neke od najljepših stranica istorije Lige šampiona. To je tim koji predvodi Paulo Fonseka, a njegove ekipe su veoma jake u defanzivi i vrlo opasne u napadu. Pogotovo iz kontri. Ne mislim tu samo na Kristijana Pulišića koi je fanatastičan napadač, nego na kompletan tim".

Šef stručnog štaba Leverkuzena je naglasio da su on i njegovi saradnici dobro prostudirali protivnika i vjeruju da će igrači pronaći način da mu se suprotstave.

"Nikada ne možete sa sigurnošću da tvrdite kako će se situacija odvijati na terenu, ali mi smo spremni na sve. Pred nama je 90 i kusur minuta, očekuje nas velika borba i to na našem terenu, što bi za nas trebalo da bude dodatni motiv. Treba samo da budemo strpljivi i koncentrisani, a ko u tome uspijemo možemo da se nadamo uspjehu", rekao je trener njemačkog tima.

Bajer je u prvom kolu elitnog evropskog takmičenja u gostima bio ubjedljiv protiv Fejenorda, dok je Milan na svom terenu poražen od Liverpula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније